Sepp Blatter förnekar stor skandal

- Sepp Blatter har systematiskt sökt upp fattiga pojkar, njutit av deras dans, och sedan fört dom vidare till främst klubbar som Juventus, Genoa, Manchester United och Lille, säger Monrad Chamack, Sepp Blatters högra hand i ett öppet brev till media. Han säger vidare att han inte längre ställer upp på att arbeta under dessa förhållanden som kränker barn.

Skandalen har fått enorm omfattning för att det rör just barn anser Sport-Idols inhyrda fotbollsexpert, Sebastian Eriksson.
- Det är en superskandal.

Nu läker bild efter bild ut i media där Alex Furgeson går hand i hand med en Afghansk 12 årig pojke mitt ute på mittcirkeln under pågående träning. Uppgifter om att Genoas A-trupp har Bacha Bazi fester varje söndag upprör Italiens befolkning. Men kan man göra något åt det? Nej. Sepp Blatter gick tidigt imorse ut i media och svarade på den starka kritiken.

- Barnhandel? Det är absurda påståenden. Ja jag njuter av deras dans, och jag blir galen av deras rörelser, men där går gränsen. När Sepp Blatter får frågan om han har haft sex med någon av pojkarna, ler han mycket lurigt och får ett litet barns busiga blick och svarar:
- Nej jag tittar bara på dom.

Det ser ut som att Bacha Bazi festerna har nått Europa.

Jonathan Frankfurt

Tweets

Aktuella resultat