Peter Forsberg försvunnen

Peter Forsberg har varit saknad i över 2 år meddelade idag Peters närmaste anhöriga. Han har ljugit om var han befinner och vilka han har provtränat för. Nu ber Peters familj i media att Peter ska komma hem. I ett kort meddelande förklarar fru och barn och dom saknar sin far och make och ber nu att han slutar gömma sig.

Peter har spelat ett spel med både media och tränare för olika klubbar i snart två år enligt den information som Sport-Idol tagit del av.
-Han säger att han tränar med Pittsburgh, och när vi ringer dom han ingen sett honom, säger en förtvivlad Michelle, fru till Peter. I Colorado har ingen sett Peter heller, fast dom blivit lovade en comeback i snart 6 år. Det går rykten om att Peter synts till utanför arenan i Colorado ett flertal tillfällen, men ingen kan bekräfta det.
-Senaste vi hörde något från honom var för 4 månader sen, då hade han lovat bort sig till Carolina Hurricanes, säger Colorado Avalanche sportchef på en knastrig tråd.

Vad har hänt och var kan Peter befinna sig? Tipsa gärna Sport-Idol. Peter befinner sig troligen i Colorado eller någonstans i Sverige.

Agathon Sax

Tweets

Aktuella resultat