Okänd ö fortfarande inte hittad

Flera bowlingspelare har försvunnit spårlöst den senaste tiden i USA, och nu misstänker man att i protest mot låga vinstpengar och minimalt utrymme i media, ska spelarna, det rör sig om ett tiotal, rymt till en ö mitt i Indiska oceanen, för att starta ett nytt liv.

Sattelitbilder har snappat upp liv på den knappt synbara ön. På bilderna ska ett antal människor, med vit hy, byggt hem av bambu och högt gräs. Man ser tydligt 5 hyddor placerade intill varann med rök slingrande ur en av hyddorna. Det starkaste beviset för att det är just dom försvunna bowlarna, är den man som i en kanot dök upp längs med den indiska kusten och bytte till sig kryddor och hampa under namnet Gareth Anderton, en av männen som är anmäld försvunnen.

Det är fortfarande ett mysterium hur "Dom vita männen" som dom kallas i indisk media, tagit sig till ön. Dom senaste hundra åren har ingen kunnat ta sig dit eller därifrån på grund av ihållande stormar och härjande virvelvindar. Man kan inte med säkerhet fastställa positionen av ön, då den ofta inte syns på vare sig radar eller sattelit.

Ulla Krok

Tweets

Aktuella resultat