John Terry i ny skandal

Det är rörmockaren Michael Morris, 46 med familj som har anmält John Terry för djurplågeri och mordförsök. I centrum står familjens älskade marsvin Sandy.

- Han tvångsmatade Sandy med salty crackers. Hennes avföring blev lös och puréaktig, säger en gråtfärdig Michael till Sport-IDOLs Anton Kuk på plats i London.

Händelsen utspelade sig i januari när Terry i egenskap av ytlig bekant till Morris passade marsvinet under sex dygn i familjens villa i Barking, East London medans familjen var bortrest. Enligt polisanmälan, som gäller skälig misstanke om brott, har Terry även ofredat en herrelös perserkatt i grannskapet vid namn Herbert.

Skandalen väcker starka känslor i England när Sport-IDOL som första nyhetsmedia i världen idag "breakar" nyheten. Många människor vi talar med i kvarteret uttrycker sin avsky mot den engelske landslagsmannen, som förutom sina otrohetsaffärer också nyligen körde ihjäl en säkerhetsvakt i berått mod efter en Chelsea-förlust.

Sandy, som egentligen heter något annat, har nu kommit hem från djursjukhuset, har påbörjat ett rehabiliteringsprogram och beräknas tack och lov bli fullt återställd.

Anton Kuk

Tweets

Aktuella resultat