Någon av dessa tränare kan ta över efter Stahre

Baserat på Milds tidigare utspel och misslyckanden samt samtal med medium och inlåsta mytomaner har Sport-Idol tagit fram en lista med namn som kan vara aktuella för mild när det gäller vem som ska träna IFK Göteborg 2013.

Här kommer Sport-Idols exklusiva lista framtagen av våra praktikanter här på redaktionen:

Kandidat 1
Walter Mexio
Talar för: Spelar det spel som Stahre brinner för, en attraktiv men meningslös mittfältsfotboll med mycket kortpass och dribblingar i sidled och bakåt.
Talar emot: Har på egen hand i rollen som huvudtränare lyckats sänka den klassiska klubben Vasco Da Gama i total konkurs och tvångsnedflyttning till division 3.

Kandidat 2
Charles "Struten" Westman
Talar för: Är stockholmare. Mild älskar huvudstaden och allt som kommer därifrån. Varit chef på ett inkassoföretag i många år och har klara ledaregenskaper.
Talar emot: Har aldrig tränat ett fotbollslag på hög nivå och är ett oprövat kort i dessa sammanhang.

Kandidat 3
Henrik Ullman
Talar för: Har erfarenhet av att leda och styra på medelhög nivå, talar dessutom flytande isländska vilket underlättar kommunikationen med främst Hjalmar Jonson och Logi Valgardson.
Talar emot: Har flera patent som tar upp stor tid att skydda. Har dessutom nekats inresa i Spanien vid ett flertal tillfällen vilket försvårar möjligeten att träna IFK GÖteborg då klubben årligen spendera 1 månad på försäsongen i Spanien.

Kandidat 4
???
Talar för: Är okänd och således finns inget negativt att säga om vare sig ledarskap eller erfarenhet.
Talar emot: Att dyka upp från ingenstans kan skapa negativ publicitet i ett senare skede.

Hedvig Engqvist och Miriam Sixtensson

Tweets

Aktuella resultat