Farnerud i ekonomisk knipa

IFK Göteborgs Pontus Farnerud har köpt krims-krams för 46 miljoner kronor sen han kom till Sverige. Nu är familjen barskrapad.

Det är IFK Göteborgs backstjärna Logi Valgardsson som berättar om bäste vännens hittills okända last för Sport-IDOL:s Donnie Larson. 

- Pontus har ingen gränsur för vad han kan köpur. Han prenumerur på tidningur om mode, klädur inredningur och sen måste han köpa allt. Har dur varit hemma hur hos Pontus? Det är en skräckurupplevelse. Han har köptur allt i Teknikmagasinurs katalog.

IFK Göteborgs före detta spelarhjälte och hjälptränare Ruben Svensson ser en röd tråd mellan Farneruds problem och lagets spel.

- Pontus lever ett själlöst och ytligt liv där snabba kickar nås genom ett köp av nån kitschig fondvägg med "Carpe diem"-motiv eller en radiostyrd helikopter med USB-kamera. Det har färgat av sig på Blåvitts vackra ränder. Till synes snyggt passningsspel avslöjas fort som smaklöst och ineffektivt. Där finns ingen kvalitet eller känsla för hantverket.

När Sport-Idols Donnie Larson, just nu på Maldiverna, når Pontus Farnerud på en sprakig lina låter han uppgiven.

- Jag har just packat upp ett tiopack Family guy-långkalsonger från Gekås i Ullared och ska ha ett snabbmöte med Lyxfällan-killarna strax. Men först 5 km jogging i skogen. 

Hur tycker du själv att det är att lägga miljontals kronor på prylar?

- Så länge jag spelar så bra som jag gör så är det inget problem som jag ser det. Det drabbar bara mig och barnen har ju egna veckopengar och så så att det är ju mina pengar liksom och vi tar nya tag och ser fram emot AIK-matchen.

Donnie

Comments

Greetings! Very helpful

June 2, 2017 by Earlene (not verified), 1 year 38 weeks ago
Comment: 10886

Greetings! Very helpful guidance on this post! It really is the small changes that make the largest changes.
Thanks a lot for sharing!

Feel free to visit my web page - mortal kombat x hack
tool (Mia)

Tweets

Aktuella resultat