Don Andres tar bladet från munnen

Den s.k. Andres "Don Andres" Vasquez, mest känd för sin s.k. Rabona mot det s.k. skitlaget Örebro SK, talar nu ut i svensk media om varför han lämnade IFK Göteborg.

Teorier om att Vasquez far blandade sig i sonens förehavanden i föreningen figurerade bland blåvita fans och i de lokala medierna. Sport-IDOL:s Ali Bengtsson skrev bland annat hotfulla brev till familjen med illa förtäcka hot som "Gubb*** - ge Vasquez arbetsro, annars ..."

Men nu har alltså Andres själv talat ut, och uppgifterna är otroliga - inte helt oväntat är Jonas Olsson är skurken i dramat.
- Det var när Jonas började med de här universitetsstudierna, folklivs-någonting som han började särbehandla vissa av spelarna, säger Vasquez och tar fram något ur sin gympapåse.

Sport-IDOL:s utsänder ser Andres visa upp en bok med titeln "Vildhunden Leopold åker tåg".
- Jag svär, när de andra i laget hade taktikgenomgång och så, förde Jonas in mig och Axel Wingård i ett rum för att läsa den här barnboken. Jag blev hemskickad tidigare för att läsa den på vissa träningar. Jag fattade ingenting, det var som att han försökte dominera och styra över mig liksom.

När Sport-IDOL ringer till Kamratgården för att tala med Jonas Olsson visar det sig att man inte har något fast telefonnummer ännu. Men man ska "skaffa Comviq Kompis-mobiler åt tränarstaben snart", enligt en källa.

Thunder

Tweets

Aktuella resultat