Syndicate contentInrikes

Allsvenska stjärnan rasar: Han tog mig på pungen

Det allsvenska mötet mellan IFK Göteborg och Malmö FF blev en kamp på många fronter. Nu berättar Malmö FF:s anfallsess Markus "Mackan" Rosenberg om misstänkt homosex på mittplan. Sport-IDOLs Anton Kuk reder ut begreppen.

Allsvenska stjärnan i ofas - "pärlar pärlplattor på gränsen till mani"

Storstjärnan Gustav Engvall har slitits mellan hopp och förtvivlan sedan Bristol City öppnade upp för en utlåning till Djurgården i början av året. Artisten Engvall har kallats tillbaka från en given låneaffär inte mindre än sex gånger - vilket nu fått hälsokonsekvenser för megatalangen.

Nä nu blommar det - svarta tvättpass på Friends arena

Mannen på bilden, Göte Svensson Månsson, har enligt uppgifter till Kvällspostens tipstelefon köpt svarta tvättpass på Friends Arena.

Kris inför stormötet på Ullevi

Bomben briserade idag. Mats Gren och mannen på bilden har odlat tomater och isbergssallad på Ullevis gräsmatta. Jonas Olsson har smygvattnat på kvällarna. A-truppen har ätit grekisk sallad hela försäsongen!

Henrik Bräckhed till Assyriska

Henrik Bräckhed, 25, före detta thaiboxare, har brottats med psykiska problem men fann ljuset efter en självhjälpskurs från internet. I dag arbetar han med korthusterapi och har hjälpt ett par klubbar till framgång.

Tweets

Aktuella resultat